Welkom bij Mascha
Wie is Mascha
samenwerking
TCG
Tui Na
Oncologie
Cosmetische acupunct
Kinderacupunctuur
Rouw- stervensbgl
Dorn therapie
Do-In Yoga
Praktijkruimte
Interessante links
Contact
Gastenboek
Huisbezoeken
Tarief
Privacy polis
Sitemap
Nieuwsbrief

                                  Do-In Yoga

 

 

Do-In Yoga

 

 

 Een passie, bewegingsvorm, ontspanning die mij geraakt heeft en heeft helpen  helen na mijn hartstilstand. Sterk verbonden aan de Chinese Geneeswijze. De vijf  elementen. 
 Yin en Yang, vrouwelijk en mannelijk, maan en zon, aarde en hemel.
 Tijdens de Do-In yoga ben je met rekkingen en strekkingen bezig van het lichaam.  Hierin komen de meridianen samen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van  acupressuur punten. Deze acupunctuur punten kunnen gemasseerd worden.  Samen met ademhalingsoefeningen ben je bezig met het versterken en leniger  maken van je lichaam en Geest. Lenig hoef je niet te zijn. Het gaat om met respect  om gaan met jouw lichaam. Het luisteren wat jouw lichaam zegt en het omgaan met  grenzen voor jou. Dit gaat gepaard met de ademhaling. Op het moment dat je met  een uitademing ruimte maakt voor ontspanning komt die ruimte er ook. Daar waar je  met je aandacht naar toe gaat, stroomt ook de energie naar toe.

 Het is een fijne ontspanning, geeft inzicht in jouw systeem, helpt voor lichamelijke,  geestelijke en emotionele problemen. Laat je hart openen en je buik spreken. Maakt  je fit en sterker, flexibel. Laat je beter slapen. Kortom een heerlijke bezigheid.

 Er is tevens een mogelijkheid tot een privé consult Do-IN. Hierin kijken we samen  n.a.v. een diagnose wat jij nodig hebt. Dit kan een combinatie zijn van acupunctuur,  Do-In oefeningen/ strekkingen en eventuele andere adviesen met betrekking tot  levensstijl.

 

 Vanaf 24 september 2019 start de Do-In yoga in s' Gravendeel bij Bliss

 Mogelijke nieuwe data en tijden worden hier vermeld en op de facebook pagine en  instagram account.

 Zie de nieuwsbrief

 

 Data:

 Dinsdag ochtend: 9:30 - 10:30 uur

        avond: 19:30 - 20:30 uur


 Strippenkaart 100 euro voor 10 lessen, geldig 12 weken

 losse les 11,50 euro

 

 Geen les tijdens de schoolvakanties en anders in overleg.

Praktijk Hart en Ziel | info@praktijkhartenziel.nl 06-31996522